Sorgyoga

Foto Dag Knudsen

       


         

                                               SORGYOGA                7 Sorghjertesteg               til helhetlig                       helse        

Foto Dag Knudsen

Foto Dag Knudsen

                                En håndbok om 

                                selvomsorg, 

                                 sårbarhet og 

                                  styrke 


Rørende og inspirerende å lese Susanne sin historie. Susanne tar deg med på sin reise gjennom det å miste grunnen i livet, til å gjenreise seg gjennom verktøy som yoga og tilstedeværelse. Hun gir konkrete verktøy som vi  kan bruke for å takle sorgprosessen.  Ikke så ofte jeg leser en som skriver så nært og er så åpen og ærlig. Vi holder ofte tilbake når vi skal snakke om døden og det er godt å få flere ord og konkrete råd. Helt klart en bok jeg vil anbefale når vi mister en som er nær. Masse gode øvelser, tips og inspirasjon for å komme tilbake til livet igjen. 


Camilla Coucheron,

Yogalærer og kunstner

" Susanne er en trygg og inspirerende yogalærer. Denne boken er et manifest om hennes varme, yoga og alle de viktige strengene i hjertet for å ta vare på et godt liv."


Alexander Medin, 

Yogalærer, grunder og Hotell Direktør 

En rørende bok om en datters sorg over å miste moren sin, og om hvordan yoga og mindset kan være med å heale sorg og store traumer.


Fin bok og fantastiske nøkler om yoga og mindset å ta med seg videre!


Marthe K. Valeberg, 

Forfatter og grunder

En varm og ærlig bok som jeg anbefaler til alle.  Veldig bra hjelpemidler til å takle alle typer sorg og  som gradvis gjøre at du begynner å smile fra hjertet igjen.


Runar kula Johannessen, 

Rock and Roll yogi og trommeslager 


«En vakker, lettlest og fengende bok om yoga som terapi gjennom sorgen. Boken har en nydelig balanse mellom personlige historier, deling av kunnskap og nyttige øvelser som gir meg som leser en god variasjon. Jeg kan virkelig anbefale denne boken på det varmeste som støtte gjennom livets store og små sorger.» 

   

Tonje  Hoff,

Human Design Coach og forfatter


Susanne Wilhelmsen setter fokus på noe av det viktigste i sorgarbeidet. Sorg sitter ikke bare i hodet. Ikke bare i det knuste hjertet. Sorg er i hele kroppen. For å komme ut av sorgens mørke, hjelper denne boken deg til å møte deg selv med helbredende egenkjærlighet i form av yoga. Det gjør veien ut av sorgen lettere. Susanne holder hånden din, og viser deg øvelser som roer kropp og sinn, slik at  du kan finne tilbake til energien og livsgleden din igjen.


Takk for at du har skrevet en så viktig bok, Susanne. Elsker den. Den burde gis istedenfor en blomsterbukett til de sørgende, for denne boken er som næringsrikt vann til et mørkt sinn. , slik at hodet løfter seg opp mot lyset og  blomstrer igjen. 


Björg Thorhaldsdottir, 

Kunstner, forfatter og foredragsholder  

Join the Yogapowers tribe, gå fra bunnløs sorg til å blomstre igjen. In this paragraph you can write a description of your business, your personal interests, your professional skills - or really whatever you prefer to use this text box for.